Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία αναδομεί αναζωογονεί και αναπλάθει την επιδερμίδα προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

 Πρόκειται για ένα τύπο laser με έγκριση FDA  για την ανάπλαση του δέρματος.Απομακρύνει σταδιακά τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τον μηχανισμό παραγωγής νέου κολλαγόνου.Η επούλωση του δέρματος είναι γρήγορη επιτρέποντας την άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα.

   Μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα εμφανίζεται λαμπερό,και ήπια ερυθρό για λίγες μέρες ενώ κρίνεται απαραίτητη η χρήση ενυδατικής κρέμας και αντιηλιακού.Η ανάπλαση του δέρματος συνεχίζεται για αρκετό καιρό μετά την θεραπεία βελτιώνοντας τους μικρούς πόρους τις λεπτές ρυτίδες τις ουλές και τους λεκέδες του δέρματος.

   Το Fraxel εφαρμόζεται στο πρόσωπο στο λαιμό και στα χέρια αλλά και στο στήθος ανδρών και γυναικών χωρίς να προκαλεί βλάβη στη δομή του δέρματος.Είναι μια διαδικασία που διαρκεί ανάλογα με την έκταση του προβλήματος  που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.Είναι σχετικά ανώδυνη ως θεραπεία ενώ η εφαρμογή τοπικού αναισθητικού απαλύνει την όποια αίσθηση τσιμπήματος μπορεί να δημιουργηθεί.