Ποιες είναι οι επεμβάσεις που ζητούνται περισσότερο

Κοιλιοπλαστική

Επιτρέπει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και λίπους από το άνω και κάτω τμήμα του κοιλιακού τοιχώματος και την ενίσχυση των κοιλιακών μυών.

Βλεφαροπλαστική

Είναι μια χειρουργική επέμβαση που επιτρέπει την διόρθωση των άνω και κάτω βλεφάρων και την αφαίρεση λίπους,που κάνουν το βλέμμα να φαίνεται κουρασμένο,το πρόσωπο γηρασμένο και πολλές φορές επηρεάζουν και την όραση.

Γυναικομαστία

Ο όρος χρησιμοποιείται για να δείξει έναν ανεπτυγμένο μαζικό αδένα στον άνδρα.Πρόκειται για μια αισθητική ανωμαλία που συναντάται στον αντρικό πληθυσμό και είναι πηγή ντροπής στιςδιαπροσωπικές σχέσεις και αιτία μεγάλης ανασφάλειας.

Η αύξηση του όγκου του ανδρικού μαστού μπορεί να  εξαρτάται

  • από υπερβολική ανάπτυξη του μαζικού αδένα(αληθινή γυναικομαστία)
  • από υπερβολική ανάπτυξη του μαζικού αδένα και του λιπώδους ιστού(γυναικομαστία μικτή)
  • από υπερβολική ανάπτυξη του λιπώδους ιστού(ψευδο γυναικομαστία)

Η θεραπεία είναι χειρουργική και συνίσταται στην αφαίρεση του μαζικού αδένα,λίπους,ακόμα και δέρματος σε περίσσεια.Με αυτή τη χειρουργική επέμβαση ο θώρακας δείχνει πιο φυσικός.

Ανόρθωση(Lifting)

Προσδίδει στο πρόσωπο μια πιο νεανική όψη,εξουδετερώνοντας τις αισθητικές ανωμαλίες που προκαλεί η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο,το στρες της καθημερινότητας,η μη σωστή διατροφή,τα αποτελέσματα της δύναμης της  βαρύτητας και το πέρασμα των χρόνων.Αισθητικές ανωμαλίες που εκδηλώνονται με ρυτίδες λιγότερο ή περισσότερο βαθιές γύρω από τα μάτια και μεταξύ μύτης και στόματος,με την πτώση των παρειών  και το σχηματισμό λίπους γύρω από το πηγούνι και τον λαιμό.

Λιποαναρρόφηση

Ωτοπλαστική

Προθέσεις γενείου

Ρινοπλαστική

Μεταμόσχευση μαλλιών